Aispotter

Choose language

ONS and AISpotter start collaboration

 

ONS (Oulu Nice Soccer) and AISpotter have agreed about collaboration. ONS is now utilizing AISpotter’s cloud based service platform.

Service platform makes it easy for coaches to upload videos to the system, create video clips, modify the existing clips and share those with players or with other interest groups. Als0, coaches can work together with the same videos.

Collaboration with ONS is valuable for both parties. For example AISpotter is utilizing the sensor data received from ONS to analyze the games. This gives the Club new insights from the game.

Club Manager Riikka Ylitalo from ONS says, “We are happy to work together with AISpotter. They provide us the latest technology which is supporting our teams in player development”

“We are looking forward to work together with the local girls and women’s club. It is our privilege to support the valuable work they are doing”, says Anri Kivimäki CEO, AISpotter.

AISpotter Oy is a company established in Oulu that provides video analysis service based on artificial intelligence and machine vision focusing on team sports. A fast and self-learning system saves time and gives clear advantage in analyzing game situations.

Oulu Nice Soccer (ONS) is a girls’ and women’s  football club from Oulu, Finland. ONS has quickly established itself as one of the best girls’ junior football clubs in Finland. ONS aims to be the best girl club in Finland.

 

 

ONS ja AISpotter aloittavat yhteistyön

ONS (Oulun naisfutis) ja AISpotter ovat sopineet yhteistyöstä. ONS käyttää AISpotterin palvelua videoiden analysointiin.

Valmentajat voivat ladata videoita järjestelmään, luoda omia videoklippejä, muokata olemassa olevia, ja jakaa niitä pelaajien tai muiden sidosryhmien kanssa.

Valmentajat käyttävät pilvessä toimivaa palvelua, mikä antaa heille mahdollisuuden analysoida yhdessä samoja videoita.

ONS:n kanssa tehtävä yhteistyö hyödyntää molempia osapuolia. Esimerkiksi AISpotter voi käyttää ONS:n joukkueilta saatua sensoridataa pelien analysoimiseksi. ONS taas saa yksityiskohtaisempaa tietoa pelin kehittämiseksi.

Riikka Ylitalo, ONS:n toiminnanjohtaja sanoo, “Teemme mielellään yhteistyötä AISpotterin kanssa. Saamme käyttöön viimeistä teknologiaa mikä tulee seuramme pelaajakehitystä.”

“Olemme innostuneita yhteistyöstä paikallisen tyttö- ja naisjalkalloseuran kanssa. Olemme samalla etuoikeutettuja, kun saamme olla mukana arvokkaassa työssä mitä he tekevät.” – Anri Kivimäki AISpotterin toimitusjohtaja toteaa.

AISpotter Oy on oululainen yritys, joka tuottaa tekoälyyn ja konenäköön perustuvaa videoanalyysipalvelua joukkueurheiluun. Nopea ja itseoppiva järjestelmä säästää aikaa ja nopeuttaa pelitilanteiden analysointia.

Oulun naisfutis (ONS) on tyttö- ja naisjalkapallon erikoisseura Oulusta. ONS on nopeasti vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen parhaana tyttöjunioriseurana. ONS pyrkii olemaan Suomen paras tyttöseura.